Contact & Tarieven

Arjan Otten

+ 316 42135596

info@myviewpoint.nl

Neem contact met mij op of vraag vrijblijvend een offerte aan

  Opleiding en ervaring

   Als dronepiloot heb ik vier jaar ervaring opgedaan in uiteenlopende opdrachten. In 2016 heb ik hiervoor een drone-opleiding gevolgd en ben sindsdien gediplomeerd dronepiloot (erkend door en geregistreerd bij het Ministerie van IenW). Verder heb ik meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van journalistiek en fotografie & film. Daarnaast ben ik opgeleid als planoloog/milieukundige (Universiteit Utrecht) en heb ik onderzoek gedaan aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Inmiddels heb ik ruim 15 jaar ervaring als beleidsadviseur, projectleider en omgevingsmanager bij de Provincie Overijssel.

  Tarieven

  Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken. Of vraag via mijn contactformulier vrijblijvend een offerte aan. Hieronder een paar voorbeelden van mogelijkheden en een indicatie van bijbehorende tarieven:

  • Starttarief voor drone-opnames: vanaf € 99,-.Meerdere opnames zijn daarbij inbegrepen (4 luchtfoto’s of 2 korte luchtfilmpjes, in hoge resolutie, met beperkte nabewerking)
  • Luchtopnames en/of filmbeelden met vaste camera, videobewerking tot een korte, krachtige videoclip in hoge resolutie (incl. muziek): vanaf € 299,-
  • Luchtopnames en/of filmbeelden met vaste camera, videobewerking tot een (bedrijfs)video in hoge resolutie (incl. muziek): vanaf € 449,-
  • Goede doelen (natuur, landschap, milieu, sociaal, cultuur) komen in aanmerking voor 25% korting op de prijs.

  Goede doelen

  Goede doelen (natuur, landschap, milieu, sociaal, cultuur) komen in aanmerking voor 25% korting op de prijs.

  Offerte

   Vraag vrijblijvend een offerte bij me aan. Ik garandeer u een scherpe prijs.

  Algemene voorwaarden

  Bekijk hier mijn algemene voorwaarden.

  Privacyverklaring

  Bekijk hier mijn privacyverklaring.

  Bedrijfsgegevens

  Locatie: Zwolle

  KvK nummer: 66323649

  BTW-identificatienummer: NL001698513B74

  IBAN: NL18INGB0001440146 (t.n.v. A.J.H. Otten)