DRONEFILMPJE OF LUCHTFOTO LATEN MAKEN?

  • professioneel
  • foto en/of film
  • snel en flexibel inzetbaar
  • in hoge resolutie (tot 12 megapixel en ultra HD/4K)
  • ervaren, gediplomeerd dronepiloot
  • ook voor (bouw)projecten in uitvoering (VCA-VOL gecertificeerd)
  • foto- en videobewerking mogelijk
  • klimaatneutraal
  • betaalbaar, al vanaf € 75,-

Ik help u graag om uw verhaal vanuit de lucht te vertellen!

Beelden vanuit de lucht geven uw verhaal een extra, verrassende dimensie. Een indrukwekkende videoclip met beelden vanuit vogelvluchtperspectief? Een panoramafoto vanaf grote hoogte? Ik help u graag om uw verhaal vanuit de lucht te vertellen en om het maximale te halen uit compositie, belichting én perspectief. Film en foto's vanuit de lucht combineer ik daarom ook vaak met opnames die ik maak met een vaste camera. Zowel ruwe als bewerkte beelden, zoals een videoclip, zijn in hoge kwaliteit en resolutie (tot 4K) op te leveren.

Presentatie over de mogelijkheden van drones

In een inspirerende presentatie leg ik in woord en beeld precies uit wat de mogelijkheden van drones zijn. Een "life" demonstratie met een drone is hier onderdeel van.

PORTFOLIO

Ik heb ruime ervaring op het gebied van luchtfotografie en -film. Hiervoor heb ik een drone-opleiding gevolgd en ik ben "gediplomeerd" dronepiloot (erkend door en geregistreerd bij de Inspectie Leefomgeving en Transport van het ministerie van IenW). Opdrachten die ik heb gedaan zijn divers: bedrijfsfilms, projecten in uitvoering op het gebied van natuurontwikkeling en weg- en waterbouw, verhalen over landschap en cultureel erfgoed, kunstprojecten, openingshandelingen van gebouwen, bruiloften, promotiefilms voor recreatie en toerisme en dronevideo's en luchtfoto's voor de verkoop van woningen en villa's. Op mijn homepage, op de pagina fotografie & film en op deze pagina staan een paar voorbeelden van luchtfoto's en dronevideo's die ik heb gemaakt.

CONTACT EN TARIEVEN

Neem contact met mij op om uw wensen te bespreken. Of vraag via mijn contactformulier vrijblijvend een offerte aan. Hieronder een paar voorbeelden van mogelijkheden en een indicatie van bijbehorende tarieven: 

- Starttarief voor drone-opnames: vanaf € 75,-. Meerdere opnames zijn daarbij  inbegrepen (4 luchtfoto's of 2 korte luchtfilmpjes, in hoge resolutie, met beperkte nabewerking)

- Luchtopnames en/of filmbeelden met vaste camera, videobewerking tot een korte, krachtige videoclip in hoge resolutie (incl. muziek): vanaf € 249,-

- Luchtopnames en/of filmbeelden met vaste camera, videobewerking tot een (bedrijfs)video in hoge resolutie (incl. muziek): vanaf € 399,-

- Goede doelen (zoals initiatieven op het gebied van natuur, landschap en milieu of op sociaal en cultureel gebied) komen in aanmerking voor 25% korting op de prijs. 

Contactgegevens (zie ook mijn contactpagina):

Arjan Otten, tel. & whatsapp: +316 42135596, e-mail: info@myviewpoint.nl